Patientberetninger

Her kan du få et indblik i, hvad det vil sige at være bivirkningsramt.

Som bivirkningsramt vil man ofte kunne spejle sig i eller relatere til problemstillingerne, i de historier andre bivirkningsramte deler.
Det kan være rigtig rart at vide, at man ikke er alene med sine bivirkninger, hvis man har mødt meget modgang i sundhedsvæsenet.

Er du selv skadet, og ønsker du at fortælle din historie?
Så klik her og udfyld formularen.

Patientberetninger livet med vaccinebivirkninger

Bemærk at der er tale om deling af erfaringer, og at informationer du finder på hjemmesiden, ikke er erstatning for medicinsk behandling, diagnose og/eller behandling fra en læge. Det anbefales kraftigt, at du til enhver tid først konsulterer en læge, inden du reagerer på oplysninger indsamlet via foreningen og dens medlemmer.

Søren / 54 år

Dato for beretning: 11-3-2024
Producent bag vaccinationer og batchnumre: 1. stik Pfizer (FC2336)
Vaccinationer med bivirkninger: 1. stik
Dato for sidste vaccination inden symptomstart: 7-6-2021
Dato for symptomstart: 7-6-2021
Bivirkninger: Hovedpine, tryk i hovedet, propper i ørene, svimmelhed/vertigo, kvalme, lydsensitivitet, lyssensitivitet, forhøjet blodtryk, hjerneblødninger, nethindeløsning, træthed/fatigue, søvnproblemer, hyppige infektioner/smitte.
Livet før vaccinebivirkninger:
Lederjob, aktiv i div foreninger og bestyrelser, løb, cyklede og sejlede i sejlbåd.
Livet med vaccinebivirkninger:
En ordentlig kolbøtte og er endt på førtidspension
Livet nu:
Har fået tildelt førtidspension efter 2 hjerneblødninger. Har valgt at være positiv og tænker “alt er en gave”, nogen gange skal den bare pakkes op af flere omgange.
Løsninger/behandlinger/medicin mv. der har hjulpet:
Intet har hjulpet.

Anonym kvinde / 23 år

Dato for beretning: 4-3-2024
Producent bag vaccinationer og batchnumre: 1. stik Pfizer (ukendt) + 2. stik Pfizer (ukendt) + 3. stik Pfizer (FL1072)
Vaccinationer med bivirkninger: 3. stik
Dato for sidste vaccination inden symptomstart: 21-1-2022
Dato for symptomstart: 21-1-2022
Bivirkninger: Hovedpine, hjernetåge, tryk i hovedet, kvalme, lydsensitivitet, lyssensitivitet, hypersensitivitet, koncentrationsproblemer, hukommelsesproblemer, takykardi, nyopståede overfølsomheder, marmorerninger på benene, blister i munden, træthed/fatigue, energiforladthed, menstruationsforstyrrelser, mavesyre, langvarig feber, ledsmerter, muskelsmerter, brystsmerter, åndenød, ME, Post Exertional Malaise, overaktivering af immunforsvaret, hyppige infektioner/smitte, forandringer i hormonsystemet, hedeture, ingen stresstolerence, muskelsvaghed.
Livet før vaccinebivirkninger:
Jeg var 21 år, havde et socialt og aktivt liv, dyrkede sport flere gange ugentligt, var rigtig glad for at have et fysisk krævende arbejde, og så frem til at starte på min uddannelse.
Livet med vaccinebivirkninger:
Jeg blev syg få timer efter 3. stik og har kæmpet med bivirkningerne lige siden. Jeg er ikke længere den samme person. Er jeg fysisk aktiv, bliver jeg efterfølgende syg i flere dage og bivirkninger som feber, ledsmerter, brystsmerter, takykardi, kvalme, hovedpine osv. blusser endnu mere op.
Livet nu:
Jeg får det gradvist dårligere og oplever flere begrænsninger i hvad jeg kan holde til rent fysisk. Mit sociale liv er ikke eksisterende og jeg kan ikke længere holde til at dyrke min sport. Jeg er afhængig af andres hjælp til hverdagsopgaver som madlavning og indkøb mv. og er ikke i stand til at have et arbejde. Jeg har ikke længere nogle fremtidsplaner og ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at kunne starte på min uddannelse. Min frygt er at ende på en overførselsindkomst, uden at få reel behandling af vaccineskaderne.
Løsninger/behandlinger/medicin mv. der har hjulpet:
Betablokkere, akupunktur, hvile

Helle Vibeke / 77 år

Dato for beretning: 13-2-2024
Producent bag vaccinationer og batchnumre: 1. stik Moderna (3001654) + 2. stik Moderna (3001946)
Vaccinationer med bivirkninger: 2. stik
Dato for sidste vaccination inden symptomstart: 9-6-2021
Dato for symptomstart: 9-6-2021
Bivirkninger: Propper i ørerne, tinnitus, lydsensitivitet, koncentrationsproblemer, hukommelsesproblemer, forhøjet blodtryk, træthed/fatigue, energiforladthed, åndenød, snurrende fornemmelse i hjertet.
Livet før vaccinebivirkninger:
Før kunne jeg dyrke yoga og løbe på løbebånd. Jeg var aldrig træt og kunne have mange jern i ilden.
Livet med vaccinebivirkninger:
Jeg kan slet ikke tåle at anstrenge mig. Mit hjerte generer mig, og al energi forlader mig. Har ikke kræfter til at cykle mere. Har ikke kræfter til at synge, og slet ikke, når vi går om juletræet til jul. Mit hjerte “snurrer” om natten, hvilket jeg vågner ved, og kan derefter ikke falde i søvn, også fordi min tinnitus generer mig (det er som at have hovedet er under en emhætte). Mit blodtryk er meget ustabilt, og på et tidspunkt var det på 314/147. Føler mig aldrig frisk.
Livet nu:
Mit blodtryk er stadigvæk ustabilt, det på trods af blodtrykspiller, men det er blevet lavere end 300 “systoliske”. Kan stadig ikke anstrenge mig, vågner stadig om natten med et hjerte som snurrer. Men efter snart tre år, har jeg det trods alt bedre end jeg havde i starten.
Løsninger/behandlinger/medicin mv. der har hjulpet:
Tager mange vitaminer og mineraler. Tager Nattokinase, og Quercetin samt Bromelain, som er kosttilskud, som skulle hjælpe mig af med spikeproteinerne. Samtidig har en læge udskrevet Ivermectin til mig, som også skulle stoppe cellernes deling af spikeproteiner.

Louise / 39 år

Dato for beretning: 12-2-2024
Producent bag vaccinationer og batchnumre: 1. stik Pfizer (FD0932) + 2. stik Pfizer (FE2083)
Vaccinationer med bivirkninger: 1. stik + 2. stik
Dato for sidste vaccination inden symptomstart: 28-6-2021
Dato for symptomstart: 29-6-2021
Bivirkninger: Hovedpine, hjernetåge, tryk i hovedet, propper i ørerne, svimmelhed/vertigo, kvalme, tinnitus, synsforstyrrelser, koncentrationsproblemer, hukommelsesproblemer, blackouts, bradykardi, lavt blodtryk, hårtab, blister i munden, burning mouth syndrome, træthed/fatigue, energiforladthed, søvnproblemer, menstruationsforstyrrelser, mavesmerter, mavekramper, tarmproblemer, langvarig feber, føleforstyrrelser, fibromyalgi, nervesmerter/nerve zaps, ledsmerter, muskelsmerter, muskelspasmer/muskelkramper/tics, kropsrystelser, ansigtslammelse, hjerterytmeforstyrrelser, brystsmerter, åndenød, Post Exertional Malaise, overaktivering af immunforsvaret, smerter i kæbe og tænder, brændende fornemmelse i huden, brændende fornemmelse i kroppen, balanceproblemer, tab af reflekser i benene, muskelsvaghed, vibrationer i kroppen, vibrationer i hjernen, tremor/dystoni, dysfagi, konstant fornemmelse af klumper i halsen.
Livet før vaccinebivirkninger:
Aktiv, trænede! Fuldt funktionel, kunne klare alle opgaver selv. Var glad, fuld af liv, aktiv med mine børn. Deltog i sociale arrangementer, spontan, eventyrlysten og fuld af håb og drømme.
Livet med vaccinebivirkninger:
Jeg bruger mange timer i sengen, er oppe når børnene er hjemme, men må hvile mig ofte. Jeg bader på en stol, har altid en stok i nærheden, da jeg er voldsomt svimmel døgnets 24 timer. Jeg har et konstant tryk i hovedet og baghovedet med stråling ned i nakken. Jeg har dårlig balance og er derfor altid bange for at falde. Jeg har ofte lammelser i ansigtet, der også påvirker mit syn. Mit hjerte har ekstra mange systoler, som gør mig stakåndet og ekstra svimmel. Jeg har kvalme altid. Jeg har voldsomme nervesmerter, smerter i tænderne og voldsomt ondt i min venstre arm. Det stikker og prikker overalt. Når jeg har menstruation, bløder jeg gerne i 10-12 dage, hvor jeg før blødte 3 dage. Jeg har en mærkelig og ubehagelig indvendig rystelse hele tiden. Mit nervesystem er overbelastet. Når jeg falder i søvn vågner jeg altid ca 20 gange med et sæt og alt i mig sitre voldsomt. Har svært ved at falde i søvn, da jeg også er svimmel når jeg ligger ned. Jeg har konstante feber fornemmelser og en fornemmelse af allergi uden at have allergi. Min historie er meget længere og mine skader er flere end dem jeg har beskrevet her.
Livet nu:
Jeg er ikke i bedring, tværtimod har jeg kun fået det værre. Jeg er uarbejdsdygtig og mit funktionsniveau gør at jeg nu har fået tilkendt førtidspension.
Løsninger/behandlinger/medicin mv. der har hjulpet:
Jeg har på et tidspunkt fået en behandling, der hedder NEO og den hjalp mig rigtig meget. Men ellers har jeg ikke fundet andet der har hjulpet desværre.

Anonym kvinde / 63 år

Dato for beretning: 11-02-2024
Producent bag vaccinationer: 1. stik Pfizer + 2. stik Pfizer + 3. stik Pfizer
Vaccinationer med bivirkninger: 3. stik
Dato for sidste vaccination inden symptomstart: 3-10-2022
Dato for symptomstart: 6-10-2022
Bivirkninger: Udslæt, nældefeber, hævelser af kropsdele.
Livet før vaccinebivirkninger:
Normalt liv uden gener af nogen art.
Livet med vaccinebivirkninger:
Angst for at vågne med hævelser i ansigtet. Har stødt panden mod en mur hos diverse læger og speciallæger.
Livet nu:
Der er ingen bedring, men det påvirker ikke mit arbejde ud over det kosmetiske.
Løsninger/behandlinger/medicin mv. der har hjulpet:
Måske hjælper den høje dosis allergimedicin som jeg tager (2 gange 360 mg dagligt).

Anette / 55 år

Dato for beretning: 21-12-2023
Producent bag vaccinationer og batchnumre: 1. stik Pfizer (ER2559) + 2. stik Pfizer (ET3674) + 3. stik Pfizer (FE7053)
Vaccinationer med bivirkninger: 3. stik
Dato for sidste vaccination inden symptomstart: 10-11-2021
Dato for symptomstart: 10-11-2021
Bivirkninger: Propper i ørerne, synsforstyrrelser, takykardi, blodpropper, hårtab, udslæt, føleforstyrrelser, nervesmerter/nerve zaps, muskelspasmer/muskelkramper/tics, myokarditis, perikarditis, hjerterytmeforstyrrelser, brystsmerter, nedsat lungefunktion, åndenød, lav iltning af blodet, stofskifteproblemer, hævelser af lymfekirtler, kolde fødder, vibrationer i kroppen.
Livet før vaccinebivirkninger:
Atlet: Roning, styrketræning, ridning, mountainbike, fitness.
Livet med vaccinebivirkninger:
Sengeliggende, kan ikke gå en tur eller stå oprejst ret længe. 18 ture med ambulance til akutmodtagelsen. Ingen medicin har kunnet slå hjerteinflammationen ned. Ingen medicin har hjulpet på mine lungeproblemer. Indlagt med 84% iltmætning i blodet, hjerteinflammation og systemisk allergisk reaktion hvor min hals var så hævet jeg ikke kunne trække vejret normalt eller synke. Store mængder laktat i blodet efter blot 5 min gang.
Livet nu:
Jeg er sengeliggende og selv daglige gøremål er vanskelige. Ingen ændring. Min iltoptagelse er steget lidt, men er stadig under normal. Puls op til 212 slag i minuttet.
Løsninger/behandlinger/medicin mv. der har hjulpet:
Hvile og fysisk inaktivitet, naturpræparater, dobbelt dosis antihistamin, store doser vitaminer og mineraler, faste.