Foredrag

Her vil vi løbende lægge foredrag op med relevans for medlemmer af foreningen. Er du endnu ikke medlem, kan du blive det her.

Du kan læse om hvordan du tilmelder dig et foredrag i beskrivelsen af foredragene herunder.

Når man har tilmeldt sig et foredrag, modtager man på dagen for foredraget en mail med et ink til Zoom. Man deltager i mødet ved at åbne dette link.
Tryk på “Join from your browser” eller brug appen, hvis du har den, og tryk på “Join”. Log gerne ind i lidt før foredraget starter, så du er sikker på at alt virker som det skal.

Der er ingen krav om at man har kamera på under foredraget, men man er velkommen til at slå det til.

Foredrag

KOMMENDE FOREDRAG

Immunforsvaret og mitokondriedysfunktioner

Foredragsholder: Jesper Vind, PhD i molekylærbiologi
Dato: Søndag d. 28. april 2024 kl. 19-20
Varighed: Ca. 50-60 min.
Sted: Online på Zoom. Linket sendes til din mail på dagen
Beskrivelse: Mange vaccineskadede patienter oplever PEM (Post Exertional Malaise), som er sygdoms- og symptomforværring, som opstår som følge af fysisk eller mental anstrengelse. En af de mulige mekanismer bag denne form for aktivitetsintolerence kan være mitokondriedysfunktion, som kort fortalt er en nedsat ydeevne i de energifabrikker der er i kroppens celler.
Vi har derfor booket et foredrag med Jesper Vind, der blandt andet vil fortælle om mitokondriedysfunktion og om hvordan Covid-19 infektion og andre vira kan påvirke vores immunforsvar. Jesper kommer ikke direkte ind på vaccineskader, men da vaccinebivirkninger har flere ting til fælles med Covid-19-senfølger, kan det være interessant for bivirkningsramte at blive klogere på dette område.
Pris: Gratis.
Tilmelding: Vil du høre om de mulige biologiske mekanismer bag vedvarende bivirkninger til Covid-19 vaccination, er du velkommen til at tilmelde dig foredraget, ved at skrive til vores mail att: Kasserer, eller kommentere “Deltager” under opslaget på vores facebookside. Kan man ikke deltage i mødet eller har man svært ved at huske hele foredraget, kan man skrive til os og få tilsendt præsentationen efterfølgende. Bemærk: Foredraget er kun for medlemmer af patientforeningen.
Tilmeldingsfrist: Lørdag d. 27. april. Meld jer gerne til i god tid.